Εργαλεία Χειρός


Τα εργαλεία χειρός τα βρίσκει κανείς σε κάθε εργαλειοθήκη είτε μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση αλλά φυσικά και για επαγγελματική. Η ποιότητα στα εργαλεία χειρός έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς καθορίζει την αντοχή των εργαλείων σε πολύ σκληρές συνθήκες.


Σετ Εργαλεία χειρός


Σε ένα σετ εργαλεία χειρός μπορούμε να έχουμε συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα εργαλεία που μας χρειάζονται στην καθημερινότητά μας. Το σετ εργαλείων είναι μελετημένο με τέτοιο τρόπο που μπορεί και καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες για έναν ερασιτέχνη.
Είναι η πιο συμφέρουσα λύση για κάθε σπίτι.

Τα Σετ εργαλείων συνήθως περιλαμβάνουν:

  • Κατσαβίδια
  • Πένσες
  • Αλφάδια
  • Γαλλικά – Γερμανικά πολύγωνα
  • Κλειδιά Alen


Σετ Γερμανικά Πολύγωνα


Τα Γερμανικά πολύγωνα αποτελούν τον κορμό των κλειδιών χειρός και με την κλειστή τους περίμετρο εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή με τη βίδα ή το μπουλόνι που θέλουμε να χειριστούμε.

Ένα καλό σετ Γερμανικών πολυγώνων είναι μια πολύ σοβαρή επένδυση για την εργαλειοθήκη του ερασιτέχνη αλλά φυσικά και του επαγγελματία.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε σετ εργαλείων από τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής εργαλείων. Αξιόπιστες και ιδιαίτερα ανθεκτικές λύσεις που θα σας συντροφεύουν στις εργασίες σας για πολλά χρόνια.Κατσαβίδια


Οι κλειδαριές και οι μεντεσέδες είναι βασικά στοιχεία κάθε σπιτιού, τα οποία εγγυώνται και την ασφάλειά του. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε αυτά τα είδη, την οποία θα βρείτε στο κατάστημά μας!

  • Κλειδαριές Πόρτας Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου 
  • Κλειδαριές Επίπλων
  • Μεντεσέδες Πόρτας
  • Μεντεσέδες Επίπλων

Ανακαλύψτε σήμερα την μεγάλη γκάμα μας και εξοπλίστε το σπίτι σας με τα καλύτερα υλικά!Πένσες


Οι πένσες κυριαρχούν στα συρτάρια και τις εργαλειοθήκες μας. Η πένσα είναι ένα επαναστατικό εργαλείο που έλυσε πολλά προβλήματα σε τεχνικές εργασίες. Χάρις την προσαρμογής του ανοίγματός της, λαμβάνει την επιθυμητή διάσταση και γρήγορα και εύκολα ολοκληρώνεται η εργασία.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κάθε είδος πένσας για κάθε εφαρμογή. Επίσης θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε κόφτες χειρός για ηλεκτρολογική χρήση. Ότι εργαλείο χειρός και να χρειάζεστε θα το βρείτε στη συλλογή μας.


Με σεβασμό στην κορυφαία ποιότητα υλικών και στις σωστές τιμές

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από εργαλεία χειρός. Οι γνωστότερες εταιρείες τις αγοράς με εγγυημένη ποιότητα και διάρκεια, θα σας χαρίσουν σιγουριά στις καθημερινές σας εργασίες είτε πρόκειται για επαγγελματικές ή οικιακές ανάγκες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων υλικών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.