Εξωτερική Θερμοπρόσοψη

Η εξωτερική θερμοπρόσοψη έχει μπει για τα καλά στην κατασκευή είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Η θερμοπρόσοψη μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, σε ένα ουδέτερο θερμικά περιβάλλον. Εξοικονομούμε χρήματα και επενδύουμε σε ένα σωστό περιβάλλον ζωής.


Τι είναι η εξωτερική θερμοπρόσοψη;


Θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμομόνωση

Η θερμοπρόσοψη ή εξωτερική θερμομόνωση είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξωτερικής μόνωσης. Προστατεύει τους εξωτερικούς τοίχους από τις θερμοκρασίες, την υγρασία, το νερό και γενικότερα από τις εξωτερικές συνθήκες.
Η εφαρμογή θερμοπρόσοψης έχει ως αρχικό σκοπό την θερμομόνωση ενός κτηρίου με κύριο αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και χρημάτων. Παράλληλα, η θερμοπρόσοψη προστατεύει το σπίτι μας από το νερό και την υγρασία κάνοντάς το πιο ανθεκτικό.
Η εφαρμογή εξωτερικής μόνωσης έχει μεγάλη επίδραση στην καθημερινότητά μας. Η ενεργειακή κατάσταση του σπιτιού μας καθορίζει ακόμα και την ποιότητα ζωής μας. Σωστή, ομοιόμορφη θερμοκρασία, χωρίς υγρασία και διακυμάνσεις, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο.
Κάντε τώρα το βήμα και κερδίστε σε χρήμα και ποιότητα ζωής!

Συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης Caparol


Caparol Capatect

Οι ανάγκες θερμοπρόσοψης διαφέρουν για κάθε χώρο και ανάγκη. Όποια κι αν είναι η εφαρμογή ή το έργο σας η σειρά εξωτερικής θερμοπρόσοψης Capatect PRO έχει τη λύση για εσάς.

Ανάλογα με την εφαρμογή οι λύσεις  Capatect είναι:

  • Capatect PRO
  • Capatect PRO EXTRA
  • Capatect PRO Organic
  • Capatect CARBON EXTRA

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα υλικά που χρειάζεστε για την εφαρμογή της εξωτερικής θερμοπρόσωψης.


Τα πλεονεκτήματα της θερμοπρόσοψης


Τι μου προσφέρει η εξωτερική θερμοπρόσοψη

Η εξωτερική θερμοπρόσοψη εφαρμόζεται χρόνια τώρα στις σύγχρονες κατασκευές και αποτελεί το τελευταίο βήμα ενεργειακής ταυτότητας των κτηρίων.  Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και οι συνέπειες της εφαρμογής της είναι ιδιαίτερα θετικές σε κάθε τομέα.

Πλεονεκτήματα

Εξοικονόμηση ενέργειας. Η θερμοπρόσοψη εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά του κτηρίου και προστατεύει το κτήριο από την υγρασία και τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα είναι να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια για ψύξη και θέρμανση, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρημάτων.

Προστασία του κτηρίου. Καθώς η θερμοπρόσοψη θωρακίζει το κτήριο, οι κοινές και αναμενόμενες φθορές αποφεύγονται. Έτσι, εκτός από ενεργειακά οφέλη αποκομίζουμε και οφέλη αντοχής.

Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης. Με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης το ακίνητό μας ανεβαίνει ενεργειακή κλάση και αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία.

Αισθητική ανανέωση. Κατά την κατασκευή της εξωτερικής θερμοπρόσοψής έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την εξωτερική εμφάνιση του κτηρίου και έτσι εκτός από ενεργειακά οφέλη, απολαμβάνουμε και αισθητική ανανέωση.

Εγγυημένο σύστημα θερμοπρόσoψης από την Caparol


Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά θερμοπρόσοψης από την εταιρεία Caparol, κορυφαία εταιρεία δομικών υλικών.

Εφαρμογές από τις κορυφαίες εταιρείες μονωτικών υλικών για κάθε ιδιαίτερη περίπτωση με πολυετείς εγγυήσεις.
Μιλήστε με τον τεχνικό σας σύμβουλο και επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει.
Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα για τις ανάγκες σας!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων υλικών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.