Υδραυλικά Είδη


Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υδραυλικά είδη που θα καλύψουν τις ανάγκες μιας εγκατάστασης στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο!


Υδραυλικά Αναλώσιμα


Μια μεγάλη ποικιλία από υδραυλικά αναλώσιμα σας περιμένει να την ανακαλύψετε! Στον “Μπέλμπα” θα βρείτε ποικιλία ειδών για την υδραυλική εγκατάσταση καθώς και την αποχέτευση.

Όλα μας τα είδη είναι άριστης ποιότητας, ιδανικά για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία που αποζητά επαγγελματικές λύσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές! Για κάθε απορία σας, το προσωπικό του καταστήματός μας είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει!Βρύσες – Μπαταρίες 


Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες, βρύσες και κάνουλες για κάθε χρήση. Μεταξύ άλλων διαθέτουμε υδραυλικά προϊόντα από τη Viospiral, .κορυφαία εταιρία στο χώρο με πολλαπλές λύσεις για κάθε υδραυλική εγκατάσταση. Αλλάξτε σήμερα την απαρχαιωμένη μπαταρία μπάνιου σας με μια καινούργια! Στο κατάστημά μας θα βρείτε τις πιο μοντέρνες λύσεις σε μπαταρίες νιπτήρων και μπανιέρας/ντουζιέρας, σε ασυναγώνιστη τιμή και ποιότητα.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία μπαταριών μπάνιου για όλες τις εφαρμογές και όλα τα γούστα! Το προσωπικό του καταστήματός μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για την ανάγκη σας, και να σας καθοδηγήσει στην αγορά της σωστής για εσάς μπαταρίας.Καζανάκια Μπάνιου


Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το καζανάκι του μπάνιου σας, η λύση βρίσκεται στον “Μπέλμπα”! Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από καζανάκια για κάθε χρήση. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και βρείτε το νέο σας καζανάκι.

Στόχος του καταστήματός μας είναι η παροχή των κορυφαίων ειδών στις καλύτερες τιμές, χωρίς συμβιβασμούς. Εμπιστευτείτε την ομάδα του καταστήματός μας, που βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία!Φίλτρα Νερού


Η ποιότητα του νερού που πίνουμε καθημερινά είναι μια αδιαπραγμάτευτη συνθήκη, κυρίως για λόγους υγείας. Διαθέτουμε την τελευταία τεχνολογία σε φίλτρα νερού, φροντίζοντας ώστε το νερό που πίνετε να είναι πάντα καθαρό και υγιεινό.

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην ποιότητα και την διάρκεια χρήσης των φίλτρων νερού. Για τον λόγο αυτό, διαθέτουμε γκάμα επιλογών, προσανατολισμένη κάθε φορά στις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε μας και αποκτήστε σήμερα το νέο φίλτρο νερού σας, το εισιτήριο για μια ξέγνοιαστη και υγιεινή ζωή!


Με σεβασμό στην κορυφαία ποιότητα υλικών και στις σωστές τιμές

Είτε πρόκειται για υδραυλικά εξαρτήματα ή υδραυλικά αναλώσιμα, στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με εγγυημένη ποιότητα και καλές τιμές.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων υλικών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.